Επιτυχόντες Εξεταστικής Μαϊου -Ιουνίου 2021

Ακόμα 9 επιτυχίες προστέθηκαν για το φροντιστήριό μας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Πανεπιστημίου του Michigan καθώς και του

Ινστιτούτου Goethe. . . Μία ιδιαίτερη μνεία - ας μας επιτραπεί - να κάνουμε σε τέσσερις περιπτώσεις: . .

Στην μαθήτρια ΣΤ΄ Δημοτικού (!) Τσιρογιάννη Νεφέλη για την επιτυχία της στο Lower (B2, ECCE) του Michigan αλλά και για τον ΑΠΟΛΥΤΟ βαθμό της στα προφορικά: 1000/1000. . .

ΑΠΟΛΥΤΟ βαθμό στα προφορικά επέτυχε και η μαθήτριά μας Καραθάνου Νάντια, με 1000/1000. . . Τέλος, στα ενήλικα αδέρφια και ακαδημαϊκούς πολίτες, Βασίλη και Μπάμπη Διαμαντή, οι οποίοι μέσα σε μόλις 8 μήνες έφτασαν στα γερμανικά από το ΜΗΔΕΝ στο Goethe B2(!) και τώρα είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν για την Αυστρία για να διεκδικήσουν εκεί μία θέση εργασίας ως Μηχανολόγος Μηχανικός και Κτηνίατρος αντίστοιχα. Η επιμέλειά τους υπήρξε Α-ΠΑ-ΡΑ-ΜΙΛ-ΛΗ. . . Άξιος αναφοράς είναι και ο συντοπίτης μας και επαγγελματίας μπασκετμπωλίστας και φοιτητής στο Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών, Κυριλής Θεόδωρος, ο οποίος παράλληλα με τα μαθήματα της σχολής και τις απαιτητικές προπονήσεις στην ομάδα του, κατάφερε να επιτύχει στο Michigan Proficiency! . . Συγχαρητήρια και σε όλους τους υπόλοιπους που κατάφεραν μέσω διαδικτυακών μαθημάτων να επιτύχουν τον στόχο τους. . . Ο αριθμός των επιτυχόντων του φροντιστηρίου μας δεν σταματά εδώ. Αναμένονται αποτελέσματα και άλλων φορέων τις επόμενες μέρες. . . Εμείς οι καθηγητές του φροντιστηρίου, αν μη τι άλλο, νιώθουμε ικανοποίηση για τα αποτελέσματα και των δικών μας προσπαθειών.


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square