Κανόνες Λειτουργίας του φροντιστηρίου

Ώρα έναρξης μαθημάτων

Τα μονόωρα μαθήματα είναι 50λεπτα και ξεκινούν "και 10" κάθε φορά. Προέχει ωστόσο η ασφάλεια όων στον δρόμο.

 

Τα μιαμισάωρα μαθήματα ξεκινούν ¨και 10" ή "και 40".

 

Βαθμοί Τριμήνου

Βαθμοί δίνονται πρίν τα Χριστούγεννα και πριν το Πάσχα. Στο τέλος της χρονιάς, όλες οι τάξεις γράφουν Τελικό Ανακεφαλαιωτικό Διαγώνισμα εφ' όλης της ύλης και οι μαθητές παίρνουν ενδεικτικό με τον βαθμό του Διαγωνίσματος.  

Μετά από απουσία.

Αν κάποιος μαθητής τύχει να λείψει σε κάποιο μάθημα, πρέπει να ενδιαφερθεί μόνος του και να πάρει τα μαθήματα από κάποιον συμμαθητή του (όχι από τον καθηγητή). Γι' αυτό και στην αρχή της χρονιάς ανταλλάσσουν όλοι οι μαθητές τα τηλέφωνά τους και τα γράφουν στο οπισθόφυλλο του Student´s Book.

Ασκήσεις για το σπίτι.

Ασκήσεις για το σπίτι θα υπάρχουν πάντα. Από το πρώτο μάθημα μέχρι το τελευταίο. Αυτές αναγράφονται στο τετράδιο πρόχειρο με την σαφή ένδειξη κάθε φορά της ημερομηνίας αλλά και σε ποιό βιβλίο θα πρέπει κανείς να κάνει τί. πχ.

Για τις 19/09/2020:

Student´s: page 25: ex.5, 6, 7

Workbook: page 24: ex. 1,2,3

Companion: page 19: ex.1,2,3

Συμπεριφορά

Η συμπεριφορά των μαθητών οφείλει να είναι "σωστή" τόσο την ώρα του μαθήματος όσο και εκτός του μαθήματος, στους χώρους του φροντιστηρίου.

Οι γονείς ενημερώνονται για τα πάντα, ακόμα και με γραπτό μήνυμα κατά την ώρα του μαθήματος. Οι καθηγητές δεν θα απαντούν σε τηλεφωνήματα-πίσω των γονέων κατά την ώρα του μαθήματος για να μην χάνεται ο πολύτιμος χρόνος του μαθήματος. Θα υπάρχει επικοινωνία στο τέλος του μαθήματος ή με την πρώτη ευκαιρία.

Ώρες Λειτουργίας

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

09.00 πμ- 13.00 μμ, 16.00-21.00 μμ

 

Επικοινωνία

Κεντρικό:

Ζωοδόχου Πηγής 32, Αγρίνιο

xpap32@yahoo.gr,

Tel: 2641059659

Skype: christos.pappas46

 

  • Facebook Basic Black
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now